never mind

Zumba® donira potrošene kalorije u dobrotvorne svrhe!

Kalorije koje potrošite na Zumba® fitness treningu od sada ne čine samo dobro vama ;))!  Pridružite se i vi Zumba® Great Calorie Drive -u! 

Zumba® fitness odlučila je napraviti posebnu dobrotvornu akciju u kojoj sudjeluju svi vježbači, instruktori i ljubitelji Zumba® fitness programa. 

Od sada pa sve do 30. lipnja ove godine sve kalorije koje se potroše vježbajući uz Zumba® fitness, biti će pretvorene u dolare i donirane za gladne u svijetu. Da bi se uključili u program, potrebno je na pametne telefone (smart phone) preuzeti aplikaciju Zumba® fitness, odabrati lokaciju na kojoj se nalazite i trening na kojem sudjelujete. Svaki check in na trening vrijedi $0.14 koji će biti donirani u organizacije World Food Program i Feeding America. Uzet je prosjek od 750 kalorija koliko se potroši na jednom treningu i za svakih 750 kalorija donira se $0.14. Besplatnu aplikaciju možete preuzeti u app trgovinama Google Store i Apple Store.

Procjenjuje se da će do kraja akcije biti će donirano oko milijun američkih dolara. 

Pridružite se akciji - vidimo se na Zumbi® u Sportviziji! 

Osim navedenog, Zumba® je izdala i posebnu kolekciju odjeće koja se može kupiti u Zumba® shopu na internetskim stranicama Zumba® fitnessa, a 30% od cijene biti će također donirano za Zumba® Great Calorie Drive akciju. Na stranici The Great Calorie Drive mogu se pratiti trenutno potrošene kalorije i broj trenutnih prijava na treninge. Bacite oko na Zumba® The Great Calorie Drive video.

Prijavite se za prvi besplatan trening Zumbe® u Sportviziji!  Klikni me ;)

11.04.2013. 

(J.F.)

 

Sportvizija

Sportvizija Centar

Sportvizija

Sportvizija Pole Dance

Sportvizija

SportvizijaTV

Sportvizija