never mind

Open Class @ Sportvizija Pole Dance

Drage polerice i poleri! :)
Ove subote, 13.09., počinjemo s održavanjem subotnjeg Open Class-a u Sportvizija Pole Dance-u!  Termin održavanja je od 17:30 - 18:30. Sudjelovanje za članice je 25kn (za vanjske sudionike 35kn). Maksimum polaznika je 2 osobe po šipci tako da je broj ljudi ograničen i obavezna je prethodna najava imenom i prezimenom te izborom dvorane (prva ili treća). U nastavku se nalazi opis i napomene - ako imate još pitanja, slobodno pitajte! :)

ŠTO JE OPEN CLASS?
Open Class je ne-vođeni trening, odnosno dodatno vrijeme u dvorani za sve koji žele sat vremena više na šipci. Na Open Class-u možete raditi na elementima, isprobavati kombinacije, učiti od drugih polaznica ili se pak istezati cijeli sat - izbor je vaš!  OC je otvoren za sve članice/ove Sportvizije, ali i za članice/ove drugih studija. Jedna od naših instruktorica je uvijek prisutna na OC-u, ali se vi sami brinete za vlastito zagrijavanje, istezanje i birate na kojim elementima ćete raditi. Na sat ste dobrodošli svi bez obzira na vaš nivo znanja!
SIGURNOSNE NAPOMENE:
Iako je OC vaših sat vremena da vježbate elemente po vlastitom izboru, molimo vas da to činite odgovorno i u skladu sa vlastitim mogućnostima. Uvijek je potrebno adekvatno se zagrijati prije vježbanja i isto tako istegnuti na kraju. Ako radite neki novi, zahtjevniji element obavezno pozovite kolegicu ili instruktoricu da vas pripazi. Čak i ako budete u iskušenju - trudite se da ne preskačete elemente strukture sata! Sve što radite na OC-u radite na vlastitu odgovornost te vas stoga pozivamo da slušate svoje tijelo i da se pazite. :)
PRIJAVA NA OPEN CLASS:
Za OC se možete prijaviti na recepciji našeg Centra ili unutar FB grupe Open Class i to komentarom na zadnji post u grupi koji će sadržavati datum i vrijeme sljedećeg OC-a. U komentaru je potrebno navesti vaše puno ime i prezime, izbor dvorane te, ukoliko ste naš član, ime vaše instruktorice. 
VIDIMO SE U DVORANI! :)

 

 

 

 

Sportvizija

Sportvizija Centar

Sportvizija

Sportvizija Pole Dance

Sportvizija

SportvizijaTV

Sportvizija