never mind

Radionica HANDSTAND BASICS vol. 2 @ Sportvizija Pole Dance// 15.11.2014.

U subotu 15.11.2014. dođite i okrećite se naglavačke s nama! :D Nakon izrazito uspješne prve radionice krećemo dalje u svijet balansiranja - na rukama, laktovima, uza zid i šipku. U životu je uvijek važno pronaći balans ;) Za ovu radionicu nije važno da li ste sudjelovali na prvoj ili ne. :)

U nastavku pročitajte sve informacije, a za pitanja i prijave obratite nam se na sport.vizija@gmail.com ili preko kontakt forme!
Pridružite se Facebook EVENTu!

★ HANDSTAND BASICS vol.2 Workshop  ★

✿ Datum i vrijeme: subota 15.11.2014. u 14:30 i u 16:00
✿ Trajanje radionice: 90 min 
✿ Cijena: za članove 80 kn, za vanjske sudionike 120 kn
✿ Ograničen broj sudionika: prijave u inbox Sportvizija Pole Dance ili sport.vizija@gmail.com
 

OPIS RADIONICE:

Kao što samo ime kaže, na ovoj 90-minutnoj radionici baviti ćemo se osnovama stoja na rukama. Stojevi, osim što lijepo izgledaju, vježbaju gotovo svaki mišić u tijelu, razvijaju osjećaj koordinacije u prostoru, poboljšavaju koncentraciju i stvaraju odličnu osnovu za bilo koju sportsku aktivnost.

 

STRUKTURA RADIONICE:

U prvom dijelu radionice očekuje vas zagrijavanje sa naglaskom na mobilnost ramena, zglobova zapešća, kukova i trbuha. Slijede vježbe snage i vježbe koje će vas naučiti kako usvojiti pravilnu formu tijela prije nego se okrenete naglavačke. U drugom dijelu radionice, sve ono što smo naučili u prvom dijelu, provodimo u praksu!  Proći ćemo kroz različite načine ulaska u stoj i izlaska iz njega na zabavan i siguran način. Naučiti ćete stoj na glavi i na podlakticama, te načine na koje možete koristiti šipku kao alat za balansiranje! Radionicu završavamo istezanjem.

KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA?

Radionica je namijenjena apsolutno svima koji žele savladati osnove balansiranja na rukama. Prilagođena je apsolutnim početnicima i svima koje interesira balansiranje na rukama, a neznaju otkuda bi počeli kao i onima koji se već bave handbalancing-om. Nakon radionice, sa sobom ćete „ponijeti“ znanje koje će vam omogućiti da samostalno kod kuće vježbate stojeve na pravilan i siguran način.
Sa sobom ponesite udobnu, nešto užu odjeću, bočicu s vodom, dobru volju i strpljenje a očekujte puno dobre zabave i bolove u mišićima za koje niste znali da postoje 

O INSTRUKTORICI:

Hrvojka Kralj se Pole Dance-om bavi oko 3 godine, a Yogom 8 godina. Zadnjih godinu dana pohađa gimnastiku i bavi se balansiranjem koje joj je postalo velika ljubav. Veseli se raditi s vama .

Sportvizija

Sportvizija Centar

Sportvizija

Sportvizija Pole Dance

Sportvizija

SportvizijaTV

Sportvizija