never mind

Radionica POLE CHOREOGRAPHY @ Sportvizija Pole Dance

OVE SUBOTE (18.10.2014) dođite i plešite s nama na plesnoj pole dance radionici!!! :D
U nastavku pročitajte sve info, a za pitanja i prijave obratite nam se na sport.vizija@gmail.com ili preko kontakt forme!

EVENT: https://www.facebook.com/events/1550775488490672/?context=create&previousaction=create&source=49&sid_create=686909400

★ POLE CHOREOGRAPHY Workshop  ★

✿ Datum i vrijeme: subota 18.10.2014. U 16:00
✿ Trajanje radionice: 90 min 
✿ Cijena: za članove 80 kn, za vanjske sudionike 120 kn
✿ Ograničen broj sudionika: prijave u inbox Sportvizija Pole Dance ili sport.vizija@gmail.com
 

OPIS RADIONICE:

Pole Choreography je radionica na kojoj ćemo se baviti učenjem koreografije na šipci i na podiju oko šipke. Učit ćemo kako koreografirati, trikove za memoriranje koreografije i naravno samu koreografiju koju smo pripremili za vas. Svi vi koji ste željni plesa na šipci i plesa općenito, ova radionica je kao stvorena za vas! :) Veselimo se vašem dolasku! Dance first, think later! :D
 

STRUKTURA RADIONICE:

Sat ćemo započeti zagrijavanjem cijelog tijela te ćemo već kroz zagrijavanje povezivati elemente u male sekvence sa posebnim naglaskom na aktivaciju “cora” kako bi iz “cora” izvodili sve kasnije elemente koje ćemo raditi. Nakon zagrijavanja prelazimo na vježbe snage koje su nam potrebne za izvođenje floorwork elemenata te elemenata na šipci kako bi što bolje kontorlirali pokret i dobili željenu eleganciju pokreta.
U sljedećem dijelu radionice krećemo sa vođenom improvizacijom iz koje ćemo izvlačiti neke kombinacije i elemente kako bi ih uklopili u koreografiju za kraj sata.

KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA?

Radionica je namijenjena svima! Svim nivoima znanja plesa i plesa na šipci, početnicima i naprednima, svima koji žele naučiti nešto novo što će unaprijediti njihov Pole Dance, svima koji žele istraživati pokret i ples! :) Sa sobom ponesite udobnu odjeću, a poželjni su dugi rukavi i tajice ili trenirka plus čarape :).

O INSTRUKTORICAMA:

Petra Milojković rođena je u Osijeku 1983. godine. Plesom se bavi od svoje treće godine života, a kao trener djeluje već 13 godina :) Svoj je plesni izričaj prvo formirala u plesnom studiju „Liberdance“ kroz rad sa pedagozima Larisom Navojec, Aleksandrom Janevom te Anom Krajtmeyer, a kasnije na raznim radionicama. Od 2002.god. do 2007.god. vodi u udruženju za poticanje kreativnog izražavanja „Osmijeh“ plesno-kreativne radionice za djecu. 2001. god. počinje raditi u plesnom studiju Rajka Pavlića „Liberdance“, a 2010. god. u plesnom studiju Tala, gdje radi i danas kao voditelj jazz dance-a.
Apsolventica je na Kineziološkom fakultetu na Odjelu za izobrazbu trenera.
U svojoj karijeri nastupa na raznim festivalima, produkcijama i predstavama; u nastavku su samo neke od njih :)
- 2007. godine u produkciji plesnog studija Tala pleše u predstavi „Romeo i Julija“ u koreografiji Anje Šehić.
- 2009. godine - pleše u mjuziklu „Za dobra stara vremena“ (koreografija: Larisa Lipovac, režija: Mario Kovač)
- koreografira i pleše u plesno-lutkarskoj predstavi „Meni samo krila ostaju...“ u režiji Morane Dolenc (premijerno izvedena na najvećem svjetskom lutkarskom festivalu u Charleville -Mezieresu) te produkciji Međunarodnog centra za usluge u kulturi
- 2010. godine - pleše u plesno-nogometnom spektaklu „Srce moje kuca za nju“ u režiji Boruta Šeparovića, koreografiji Larise Lipovac i Tamare Curić te u produkciji Montažstroja i Tale.
- 2012. godine - pleše u plesnoj predstavi „WoMen“ u Pučkom otvorenom učilištu u Velikoj Gorici u koreografiji Ane Genzić
- radi kao voditelj radionica i asistent produkcije na predstavi „55+“ u produkciji Montažstroja i režiji Boruta Šeparovića.

Ana Goja pole dance-om bavi se otprilike 6 godina. Pobjednica je Hrvatskog natjecanja u plesu i fitnessu na šipci 2011 i finalistica Pole Theatre Croatia 2014. Usavršavala se na radionicama višestruke svjetske prvakinje Felix Cane, američke prvakinje Alethee Austin, francuske Marion Crampe, talijanske Sare Brilli, australske Cleo the Hurricane, Stevena Retchlessa, Anastasije Skukhtorove te Alise Pleskove. Sudjelovala je na kvalifikacijama za prvo svjetsko prvenstvo World Pole Sports Championship 2012 u Londonu, te je priznata sportašica od strane IPSF-a (International Pole Sport Federation). Protekle dvije godine u Sportvizija Pole Dance-u vodi početnu, srednju i naprednu grupu polaznica. Također nastupa na šipci na raznim manifestacijama. Ana je licencirana od strane Xpert Pole Fitnessa čija je licenca priznata od strane Američkog vijeće za vježbanje (ACE), Američkog udruženja za aerobik i fitness (AFAA) te podržane od Udruženja za fitness na šipci (PFA) i Pole Dance Community-a (PDC). Nastupi: Showtime (Zadar, 2010), Biker's Beer Factory (Zagreb, 2011), 1. Hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci (Zagreb, 2011), 2. Hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci (Zagreb, 2012), World Pole Sport Championship (London, 2012), Cest is d'Best (Zagreb, 2013), Pole Theatre Croatia (Pula, 2014).  Alice loves to dance. 

Sportvizija

Sportvizija Centar

Sportvizija

Sportvizija Pole Dance

Sportvizija

SportvizijaTV

Sportvizija