never mind

Radionica STRONG & FLEXY// 20.09.2014!

Otvaramo sezonu sa još jednom od naših radionica - ovaj put radimo na snazi i fleksibilnosti! :D 
U nastavku pročitajte sve info, a za pitanja i prijave obratite nam se na sport.vizija@gmail.com ili preko kontakt forme!

★ STRONG & FLEXY Workshop ★

✿ Datum i vrijeme: subota 20.09.2014, 16:00 - 17:30 [POPUNJENO] i 17:45 - 19:15 
✿ Trajanje radionice: 90 min 
✿ Cijena: za članove 80 kn, za vanjske sudionike 120 kn
✿ Ograničen broj sudionika: prijave u inbox Sportvizija Pole Dance ili na sport.vizija@gmail.com

OPIS RADIONICE:
Radionica Strong & Flexy fokusira se na sve elemente snage i fleksibilnosti koji su potrebni za razvijanje i održavanje ženske špage. Ženska špaga prisutna je u svim plesnim, akrobatskim i gimnastičkim disciplinama te osim estetske ima i mnoge druge funkcije (manja opasnost od ozljeda, općenito bolji performans itd.). Za žensku špagu potrebna je snaga i fleksibilnost mnogih mišićnih skupina, čime ćemo se upravo na ovoj radionici baviti.

 

STRUKTURA RADIONICE:
PRVI DIO (45 min) - „strong“ by Iva
    U prvom dijelu radionice očekuje vas temeljito zagrijavanje cijelog tijela nakon čega slijede vježbe tehnike i snage. Raditi ćemo na jačanju gluteusa, pregibača kukova, kvadricepsa, stražnje lože i listova. Slijede razne vježbe izdržaja i objašnjenje pravilnih tehnika za izvođenje špage, ne samo na podu, već i iz stajaćeg položaja i drugih varijacija.

DRUGI DIO (45 min) -  „flexy“ by Hrvojka
    U drugom dijelu radionice očekuje vas niz dinamičkih i statičkih vježbi istezanja koje će vam olakšati izvođenje špage, bilo da ste potpuni početnik ili već imate špagu. Vježbe uključuju razne varijante istezanja na podu, uz pomoć zida, šipke i elastične trake.

KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA?
Radionica je namijenjena svima - od potpunih početnika do osoba koje već imaju špagu. Sve vježbe će biti modificirane prema mogućnostima svakog polaznika. Radionica je koncipirana tako da s dobivenim znanjem možete lako kreirati vlastitu rutinu za istezanje koju možete primjenjivati samostalno. 

KAKO SE PRIPREMITI ZA RADIONICU?
Ponesite bočicu vode, dugačke tajice ili užu trenirku, grijače za noge ili deblje čarape (kako bi vam mišići ostali topli tokom cijele radionice) i elastičnu traku ili veliki ručnik koji će vam pomoći prilikom istezanja. Očekujte puno znojenja i napora, smijeh i dobru zabavu i dvije instruktorice koje će vam objasniti svaki detalj koji vas zanima i vlastitim primjerom pokazati da ništa nije nemoguće :)

O VODITELJICAMA:
Iva Mežnarić bavi se plesom na šipki 3 godine te radi kao instruktorica 2 godine. Natjecateljica je na Hrvatskom natjecanju u plesu i fitnessu na šipci 2012 i 2013 te se kvalificirala za European Pole Show Art Championship 2014. Iva je dugogodišnja sportašica čija je prva ljubav bila košarka kojom se bavila od djetinjstva te je bila članica hrvatske reprezantacije u košarci.  
Hrvojka Kralj se pole dance-om bavi oko 3 godine, a Yogom 8 godina. Zadnjih godinu dana pohađa gimnastiku i bavi se balansiranjem koje joj je postalo velika ljubav, dok zadnje 2 godine intenzivno radi na razvijanju fleksibilnosti. Također se bavila tribal fusion trbušnim plesom 2 godine.
 

Sportvizija

Sportvizija Centar

Sportvizija

Sportvizija Pole Dance

Sportvizija

SportvizijaTV

Sportvizija